top of page
HELIKOPTERSKA SREČANJA Z NLP-JI 2. DEL/
UFO- HELICOPTER ENCOUNTERS 2. PART
2004 CANNETO DI CARONIA, SICILIJA

Za bolje razumevanje samega srečanja z neznanim objektom je najprej potrebno razložiti zelo nenavaden kontekst samega dogodka, ki je poln "visoke nenavadnosti" oziroma paranormalnih pojavov. Na istem območju pa je bilo prijavljeno mnogo opažanj neidentificiranih zračnih pojavov, tako v času spodaj opisanih dogodkov kot tudi nasplošno.

Alejandro Rojas je na strani Openminds.tv zapisal:

 

Raziskovalka Paola Leopizzi Harris pravi, da je ob začetku dogodkov govorila z moškim iz  mornarice, ki je delal v obveščevalni službi v Rimu na Akademiji Italijanske Mornarice. Rekel ji je, da so iz vode prihajale sfere svetlobe in da je bilo precej zastrašujoče ter da se nebi smela vpletati v ta primer. Po Harrisinem mnenju so se hiše samozažigale, mobilni telefoni naj bi se sami avtomatsko polnili, električni aparati so bili pokvarjeni oziroma so kar delali po svoje.  Ljudje so nato bili prestavljeni iz mesta in vsepovsod so bile postavljene kamere. Pravi, da čeprav nihče ni bil poškodovan, so bili ljudje priča neki »svetlobi« sredi belega dne. Začeli so verjeti, da je na obali podvodna NLP baza. Mož iz mornarice s katerim je govorila, je bil tudi prepričan, da so bili dogodki povezani z neznanimi letečimi objekti.

Konec leta 2003 se je v Cannetu na severu Sicilije zgodilo 50 spontanih požarov, v letu 2004 pa se je število povečalo na preko 300.

Katastrofalno obdobje je trajalo več mesecev in veliko ljudi je izgubilo domove ter se preselilo iz območja.

Po testiranju električnega sistema, niso našli vira požarov, zato so se odločili, da izklopijo dotok elektrike iz centralne elektrarne do nastradalega naselja (območja požarov) dokler ne izvedejo, v čem je težava. Toda požari so se kljub temu pojavljali. Kovina, plastika in izolacija,  vse je ponovno zgorelo. Po vsej vasi so gorele vtičnice, nek električni motor se je celo stopil. Priključila se je civilna zaščita.

Vladni preiskovalci, inženirji, znanstveniki in tehniki so 24 ur na dan spremljali domove v Cannetu, tudi Massimo Polidoro iz CICAP (Odbor za Preiskovanje Primerov Psevdoznanosti).

Nacionalni inštitut za geofiziko in vulkanologijo je  razlagal:

Če bi dejansko šlo za vulkansko dejavnost, učinek ne bi le zažgal nekaj električne žice. Notranje sile Zemlje ne morejo povzročiti takšnih reakcij, kot jih vidimo, še posebej na tako majhnem območju.

Italijanski Nacionalni Raziskovalni Svet je predstavil idejo, da bi lahko požare povzročilo nenormalno povečanje električnega polja.

Fizik Valenti je v svoji teoriji razlagal, da lahko nastane vrsta električnih tokov, ki bi lahko povzročali požare skozi kable.

Razlago je skušal podati tudi Gabriele Amorth, katoliški duhovnik v Rimu, ki je imel naziv častnega predsednika Mednarodnega Združenja Eksorcistov. Dejal je, da je vzrok lahko črna ali bela magija, ki omogoča dostop Vragu- torej hudič, ki se kaže skozi elektriko.

Preiskovalci, ki so spremljali območje, so opazili nenavadnosti:

 

-  okvare na avtomobilskih ključavnicah,

-  luči avtomobilov so se same prižigale in ugašale,

-  okvare in nepravilna delovanja osebnih računalnikov in kuhinjskih aparatov,

-  mobilni telefoni so se sami polnili brez polnilnih adapterjev in zvonili brez (satelitskega) signala,

-  neka avtomobilska antena se je tako segrela, da je počila vetrobransko steklo,

-  kompasi so se pokvarili itd...

Prispela so mnoga pisma, tudi od vojaških uslužbencev  in znanstvenikov, kjer je bilo predlagano, da so operacije NATO-a iz te garnizije morda uporabljale radar na frekvenci, ki je vplivala na okolico ali da so bili vulkanski plini vpleteni v ustvarjanje ene vrste spontanega izgorevanja.

Nekateri novinarji so bili prepričani, da gre za testiranje novega skrivnega orožja ameriške vojske (NATO-a).

Italijanski Vojaški Geografski Inštitut je naznanil, da v Italiji obstajajo magnetna in geomagnetna polja , ki jih je italijanska vojska opazila/opazovala že (od) leta 1932.

Vendar nobena razlaga ni uspela popolnoma razložiti široko paleto pojavov in nenavadnih dogodkov ki so jih izkusili, videli in opisali tako domači občani kot tudi sami raziskovalci.

Sprožena je bila nova raziskava tokrat pod vodstvom sicilijanske Civilne Zaščite/ Francesca Veneranda

- nova interdisciplinarna ekipa je vključevala kemike, fizike, geomagnetiste in profesorje.

Sodelovali pa so tudi letalska enota, mornarica in policija, ENEL, Ministrstvo za komunikacije, Italjansko železniško omrežje in Nacionalni inštitut za geofiziko in vulkanologijo.

 

 

RAZISKAVA CIVILNE ZAŠČITE

Civilna zaščita je imela raziskovalno plovilo imenovano Galatea, ki je analiziralo magnetni naboj in kemično sestavo morja. Helikopterji so izvajali radarske in magnetne raziskave elektromagnetnih polj ter spremljali in preslikavali radioelektrične signale in meteorološke vzorce.

Poskušali so razumeti, ali na regijo vplivajo naravne ali umetne sile.

Ugotovili so, da so bile povečane ravni spontane elektromagnetne aktivnosti, ki jih ni bilo mogoče pripisati naravnim pojavom. Izmerili so elektromagnetna delovanja moči 12 do 15 gigawatt-ov. Odločili so, da je bil vzrok požarom umetnega izvora.

NATO  ali  NLPji?

- Našli so dve gosti površini trave, ki sta bili videti, kot da ju je požgal ogenj, ki je prišel izpod zemlje. Venerando je primerjal sledi ožganin na travi z vzorci izgorelih napajalnih kablov iz Canneta in ugotovil, da so vzorci enaki.

- Na obali pod mestom je na plažo naplavilo (obležalo) na stotine modrih morskih bitij (blue velella), podobnih meduzam.

- Zračne fotografije so pokazale, da se Canneto in izgorele travnate povrišine zdijo poravnane na poti, ki sega od morja, v mesto in do gora, kot da je »ognjeni pas ali kanal« zažgal vse troje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INCIDENT S HELIKOPTERJEM

 

Venerando (Civilna zaščita) je povedal, da je bila ena najbolj nenavadnih stvari, ki jim je bila njegova ekipa priča med raziskavo,  helikopterski incident:

  • Včasih je skupina med patruljiranjem opažala predmete, ki so se premikali po nebu. Občasno so izginili z veliko hitrostjo.

  • Ko je ekipa patruljirala po območju, je nekaj zadelo tri krake rotorja helikopterja, pri čemer je na isti točki počilo zaščitno prevleko vsakega kraka.

  • Sumili so na jato ptic, vendar niso našli nobenih bioloških sledi, niti kapljice krvi ipd.

  • Niso bili v stanju, da bi znanstveno opredelili te pojave. Njegova ekipa je opazila tudi druge nepojasnjene pojave, kot so luči nad morjem ter luči, ki se v formaciji premikajo od morja do kopnega.

Dogodek  je uspel poslikati naključni opazovalec, ki je spremljal spuščajoči se poškodovani helikopter ter ujel na fotografiji tudi neznani leteči objekt. Več fotografij je tudi posnela vojska z večimi različnimi kamerami.

 

ICER, TTSA IN ITALIJANSKA VOJSKA ...

V serialu "Unidentified" Clarbruno Vedruccio- bivši poveljnik italjanskih specijalnih enot  razlaga, da je NLP sprožil žarek ("beam" ang.) v rotor helikopterja.

Nato pojasnjuje kakšne incidente so imeli z NLP-ji in kaj vse so odkrili:

- NLP-je so uspeli ujeti na določenih frekvencah

- Odkrili so da lahko s temi frekvencami "komunicirajo" z NLP-ji, oziroma jih uporabijo kot oddajni signal na katerega se "oni"  odzivajo

- NLP-ji so lahko usmerjali svoja energetska "orožja" le kadar so bili vidni oz. kadar niso bili v prikritem/nevidnem stanju (stealth mode)

- NLP-ji so odvračali konvencionalne rakete in naj bi bili lahko ogroženi samo z orožji z osiromašenim uranom in sicer kadar niso v prikritem stanju/stealth mode

- izvor elektromagnetnega delovanja je bil lociran pod vodo/ na dnu morja, od kod naj bi tudi izhajal elektro-magnetni pas, ki naj bi povzročil požare v Cannetu

 

Ali so bili ti objekti človeškega ali izvenzemeljskega izvora? Človeška tehnologija skritih črno-proračunskih programov? Testiranja novih vojaških elektromagnetnih orožij in dobro sproducirana medijska laž  ali dejanski primeri neke človeku neznane vrste in tehnologije ne-človeškega porekla?

VIRI:

When the Devil Enters By Ariel Ramchandani

Joe Murgia-ufojoe.net

Above Top Secret

bottom of page